ICT & Health – After movie conferentie

Opdrachtgever:
ICT & Health

Onderwerp:
After movie conferentie

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
De Cooler Filmcrew werd uitgenodigd op de conferentie van ICT & Health om beelden te schieten voor een unieke aftermovie.

De uitvoering.

Van begin tot eind heeft onze filmcrew de hoogtepunten van de conferentie van ICT & Health vastgelegd op beeld. Op deze manier kunnen meer bezoekers worden gegenereerd worden voor een volgende editie en geeft ICT & Health de naamsbekendheid van de conferentie een flinke boost.

Na afloop van het event ging onze editor aan de slag met het beeldmateriaal en maakte een zorgvuldige selectie voor de uiteindelijke video om zo goed mogelijk de beleving van de conferentie over te brengen. Met passende achtergrondmuziek op advies van een sounddesigner werd de aftermovie afgerond.

De aftermovie is breed inzetbaar. Zo is het geschikt voor op de website van ICT & Health, in hun nieuwbrief, op hun social channels en zelfs in de vorm van online advertenties.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews