Hoogheemraadschap van Delfland – Watervisie

Opdrachtgever:
Hoogheemraadschap van Delfland

Onderwerp:
Watervisie

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Als gemeente kom je voor belangrijke keuzes te staan met betrekking tot woningbouwopgave, klimaatverandering en energiestransitie. Water speelt hierin een belangrijke rol. Daarvoor is de Watervisie in het leven geroepen! Zo maak je als gemeente makkelijker en sneller integrale keuzes.

De uitvoering.

Watervisie van Hoogheemraadschap van Delfland helpt je bij het maken van integrale keuzes om de kwaliteit van de leefomgeving te bevorderen. In een krachtige standaard animatie met de stijl Business in de hoofdrol legt Hoogheemraadschap van Delfland precies uit hoe de Watervisie in zijn werk gaat.

De animatie is opgebouwd met verschillende karakters om de menselijke aard van het verhaal te benadrukken. Doordat we hier en daar een vleugje humor toe hebben gevoegd, wordt de informatieve boodschap luchtig en behapbaar voor de kijkers.

En door de combinatie van professioneel sounddesign en de rijke scènes is de animatie perfect voor op de website en in online campagnes op social media, e-mail en Google!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews