HLB – Prinsjesdag

Opdrachtgever:
HLB

Onderwerp:
Prinsjesdag

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

De derde dinsdag van september zit erop: Prinsjesdag. Een vast moment in het jaar waarop de begroting en belangrijkste fiscale maatregelen worden gepresenteerd.

HLB zet voor u én uw bedrijf de belangrijkste wijzigingen per 1 januari 2018 op een rij.

Wanneer u een eigen woning heeft, daalt dit jaar de hypotheekrente-aftrek met een half procent. De renteaftrek wordt op restschuldfinanciering niet verlengd. Verhuizen met een restschuld wordt dus duurder omdat deze niet meer fiscaal aftrekbaar is. Verder verandert het fictief rendement over een deel van uw eigen vermogen uit box 3.

Bent u ondernemer? Dan verandert een aantal zaken. De eerste tariefschijf in de vennootschapsbelasting wordt uitgebreid tot 250.000 euro. Het tarief van 20% blijft gelijk. Naast de huidige btw-herzieningsregeling voor investeringsgoederen komt een vergelijkbare regeling voor kostbare investeringsdiensten. Wat personeel betreft, wordt het eenvoudiger om ouderen én mensen met een beperking aan te nemen. De premiekortingen worden vervangen door het loonkostenvoordeel. Dit moet u wel zélf op uw loonaangifte aangeven.

Dit én meer kunt u terug lezen op hlb.nl/prinsjesdag2017.

HLB Nederland. Ondernemend net als u. 

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews