Harvey Nash – Over ons

Opdrachtgever:
Harvey Nash

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

De recruitmentwereld. Waar recruiters als ware cowboys op professionals jagen. Waar opdrachtgevers door tussenhandel altijd de hoofdprijs betalen. En waar de kleine lettertjes in contracten nog nét iets kleiner zijn. Wil jij niet verstrikt raken in dit Wilde Westen?

Bij HarveyNash werken geen cowboys. Nee! Wij zijn de Ninja’s van de recruitment wereld!

Onze recruiters zijn “black belt” gecertificeerd en schakelen altijd direct én persoonlijk tussen interim professional en opdrachtgever. Wij schieten niet blind met losse flodders. Als interim professional weet je altijd van te voren aan welke opdrachtgever we je voorstellen. En fiscale- en juridische risico’s voor de opdrachtgever? Ook die hebben we getackeld!

Geen schimmige tarieven, marges en voorwaarden. Wij matchen de mooiste opdrachtgevers en de beste interim professionals.

Wil jij weg uit het Wilde Westen? De keuze is aan jou! Maak het mee op harveynahs.com/nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews