Gemeente Heemskerk – Gezond Verzekerd

Opdrachtgever:
Gemeente Heemskerk

Onderwerp:
Gezond Verzekerd

Stijl:
Infographic Uitleganimatie

Het script.

Hypotheek of huur, boodschappen en verzekeringen… het zijn allemaal maandelijkse kosten. Kosten die niet iedereen makkelijk kan betalen en ervoor zorgen dat er minder geld overblijft. Heb jij hoge zorgkosten en vraag jij jezelf elke maand af of je alles kan betalen?

Met de Collectieve Zorgverzekering Minima betaalt de gemeente mee aan de maandelijkse premie van jouw zorgverzekering.

Er wordt geen medische keuring gedaan. Kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Je maakt een keuze uit twee zorgverzekeraars en krijgt een basisverzekering waarbij je een aanvullend pakket kiest. Hierdoor wordt extra zorg vergoed en ben jij, ook bij een laag inkomen met hoge zorgkosten, goed verzekerd. Daarbij krijg je extra’s. Het eigen risico is meeverzekerd.

Op www.gezondverzekerd.nl  vind je meer informatie over de Collectieve Zorgverzekering en kan je de pakketten met elkaar vergelijken.

Ook geld besparen op jouw premie? Overstappen is simpel.. meld je aan voor het einde van het jaar en bespaar direct op de kosten van jouw zorgverzekering.

Ga naar gezondverzekerd.nl!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews