Gemeente Halderberge – Zaakgericht Werken

Opdrachtgever:
Gemeente Halderberge

Onderwerp:
Zaakgericht Werken

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Als inwoner van Halderberge moet je soms een beroep doen op de gemeente. Bij het aanvragen van een evenementenvergunning, wanneer je hulp nodig hebt bij financiële zorgen of als er bijvoorbeeld een boom is omgevallen in je straat. Vaak resulteert dit in een telefoontje naar de Gemeente of een bezoek aan het gemeentehuis.

De gemeente Halderberge zet zich continu in voor een verbeterde dienstverlening richting haar inwoners en ondernemers.

Op basis van onze drie kernwaarden: klantgericht, flexibel en lerend, werken we samen naar een optimale dienstverlening in onze gemeente. Dit noemen wij Zaakgericht Werken.

Door zaakgericht te gaan werken wordt het doen van een melding of het aanvragen van een product of dienst een stuk makkelijker. Digitaal via de website of app. Gewoon, thuis vanaf de bank. Daarnaast ontvang je updates over de status van je melding of aanvraag en kun je eenvoudig aanvullende documenten of informatie toesturen. Zo kunnen we zaken sneller afhandelen, met kortere procedures en minder papierwerk.

Hartelijk Halderberge

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews