Family cards – Fuproo

Klant:
FamilyCards

Onderwerp:
Fuproo

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Nabestaanden staan voor een moeilijke tijd en ervaren het regelen van de afscheidsdienst vaak als stressvol en tijdrovend. Als uitvaartondernemer is het dan ook je taak om deze moeilijke klus zo makkelijk mogelijk te maken. FamilyCards liet een animatie maken om de voordelen van Fuproo te kunnen laten zien.

De uitvoering.

Family Cards koos voor een standaard animatie voor de introductie van het communicatieplatform Fuproo dat uitvaartondernemers en nabestaanden helpt bij het organiseren van de afscheidsdienst.

Voor de video is gekozen om de standaard animatiestijl ‘business’ te gebruiken in de huisstijlkleuren van Fuproo. Daarbij kenmerkt het zich als een overzichtelijk en gestructureerd platform dat ook terug te zien is in de scènes van deze animatie.

De animatie is perfect voor de inzet op de website en andere online kanalen van zowel Family Cards als Fuproo. Op deze manier wordt het platform op subtiele wijze onder de aandacht gebracht bij de doelgroep en genereert het meer websitebezoekers dat uiteindelijk leidt tot meer gebruikers van de app.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Bij het organiseren van een uitvaart komt veel kijken, zowel voor de nabestaande als voor jou als uitvaartondernemer. Zo kan het samenstellen van een afscheidsdienst en alle content verzamelen, veel tijd kosten en stress geven. Hoe stel je de nabestaande gerust en kun je zelf het overzicht behouden?

Met het communicatieplatform Fuproo maak je samen met de familie eenvoudig een duidelijk overzicht van zowel de inhoud als de duur van de dienst.

Je geeft de familie toegang tot het dossier zodat ze zelf sprekers, muziek en beeldmateriaal kunnen toevoegen. Je ontvangt hierna een melding zodat jij de content kunt controleren en eventueel aanvullen. Vervolgens wordt automatisch een tijdschema met alle content zoals een Powerpoint presentatie en MP3’s gemaakt. Wat je weer eenvoudig kunt delen met de uitvaartlocatie. Na de dienst archiveer jij het dossier en de familie behoudt toegang tot het online gedenkportaal.

Ontdek de meerwaarde van deze nieuwe manier van werken!