Facilicom – Axxi4you

Opdrachtgever:
Facilicom

Onderwerp:
Axxi4you

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Sneller en efficiënt gebouwonderhoud: Facilicom Hard Services biedt alle noodzakelijke diensten op het gebied van gebouwonderhoud onder één dak.

De uitvoering.

Het concept van Facilicom Hard Services wordt in deze uitleganimatie toegelicht onder het mom van dezelfde stijl, terugkomende karakters en huisstijlkleuren van Facilicom die in eerdere video’s ook te zien zijn. Op deze manier draagt het design bij aan merkherkenning en –herinnering en eenduidige communicatie.

Als Belgisch bedrijf koos Facilicom daarbij voor een Vlaamse voice-over en subtiel sounddesign om het merk optimaal over te laten komen in de animatie. Daarbij lag de focus op kort en krachtig de belangrijkste zaken van Facilicom Hard Services uit te leggen.  Dit maakt deze animatie een succesvolle aanvulling op de andere video’s van Facilicom en een toegevoegde waarde voor haar videocampagne.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews