Facilicom – Axxi4you

Opdrachtgever:
Facilicom

Onderwerp:
Axxi4you

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Na een dag hard werken ben je wel toe aan een beetje tijd voor jezelf. Sporten, lekker uit eten of met de kinderen naar de bioscoop. Helaas stapelen de huishoudelijke taken zich ook op. Wassen, strijken en poetsen. Daar heb je toch helemaal geen zin in?!

Met Axxi4you wordt jouw huishouden verzorgt door je persoonlijke poetshulp en zo heb jij veel meer.. “Me Time”!

We brengen je huishoudelijke behoeftes in kaart in een telefonisch gesprek met één van onze “Me Time Consulenten”. Deze komt vervolgens samen met je persoonlijke poetshulp langs om kennis te maken. Terwijl jij hard aan het werk bent, gaat de poetshulp aan de slag. Is ze eens ziek? Dan zorgen wij voor een vervanger! Zo kom je ‘s-avonds thuis in een prachtig, schoon huis!

De betaling doe je eenvoudig met dienstencheques. Direct behoefte aan een persoonlijke poetshulp? Als je vandaag belt, dan is ze snel en flexibel beschikbaar. Zonder wachttijd!

Je koopt dus eigenlijk niet alleen de diensten van een poetshulp, je koopt gewoon veel meer “Me Time”.

Axxi4you. Vanavond doe je iets anders dan poetsen en strijken!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 157 reviews