Dynaf Group – D-point

Klant:
Dynaf Group

Onderwerp:
D-Point

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:

Je auto opladen terwijl je boodschappen doet. D-point ontwikkelde op de Caribbean een makkelijk, snel en toegankelijk systeem om je elektrische auto op te laden. De oplaadstations laden 8x sneller dan een gemiddeld laadstation. Hoe dat werkt zie je in deze maatwerk animatie.

De uitvoering.

D-point vertelt in deze animatie de belangrijkste voordelen van elektrisch rijden en waarom het voor jou een waardevolle investering is. Hierbij wordt ingespeeld op alledaagse activiteiten en de toekomst, zodat de kijker zich kan identificeren met het verhaal uit de animatie.

Bovendien is deze animatie een goed voorbeeld van op een luchtige manier een informele sfeer overbrengen aan het publiek. Van muziek en sounddesign tot de karakteranimatie. In deze dynamische en kleurrijke omgeving krijg je niet alleen het gevoel dat je je op een tropisch eiland bevindt, maar word je tegelijkertijd getriggert om na te denken over elektrisch rijden. Ideaal als advertentie of post voor social media of als verrijking van je webpagina’s.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews