Docsure – Over Docsure

Opdrachtgever:
Docsure

Onderwerp:
Over Docsure

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Een tijdbesparend en effectieve manier om de documentenstroom in de bouw te ordenen… Docsure biedt oplossing als overzichtelijk en automatisch platform voor documentbeheer.

De uitvoering.

Net zoals de kerneigenschappen van Docsure is de boodschap geanimeerd in een overzichtelijke en gestructureerde stijl voor de introductie van het platform.

Ondanks dat er gekozen is voor een standaard stijl en geen maatwerk, is er veel detailwerk te zien in de video en straalt het dezelfde sfeer uit als alle andere visuele uitingen van Docsure.

De video is veelzijdig en daarmee ruim inzetbaar. Ook is rekening gehouden met ruimte om deze in te korten voor compactere advertentievormen.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Wetgeving, certificering, veiligheid en projectadministratie. Belangrijke zaken in de bouw die een gigantische stroom aan documenten met zich mee brengen. Dit op orde krijgen kost iedereen in de keten veel tijd en dat is helemaal niet nodig!

DocSure is hét platform om documenten overzichtelijk en automatisch te beheren.

Of je nu een bouwgroep of ZZP-er bent het platform vraagt zélf de benodigde documenten op van je onderaannemer. Blijkt de aanlevering na controle incorrect of niet compleet te zijn? Dan krijg je hier een melding van. Pas wanneer jij het document goedkeurt, kan het sein op groen!

Bij meerdere licentiehouders in de keten wordt een goedgekeurd document doorgezet naar de bovenliggende opdrachtgever.

Met DocSure behoudt je het overzicht en bewaak je altijd zélf de status van je documenten. Je administratie blijft op orde en je voldoet aan de wettelijke voorschriften.

Wil je weten wat DocSure kan betekenen voor jouw specifieke situatie? Ga naar docsure.nl