Data Club – Data Intergratie

Opdrachtgever:
Data Club

Onderwerp:
Data Integratie

Stijl:
Infographic animatie

Opdracht: 
Meer structuur in je orderadministratie, board computers en planningen? Dataclub geeft jou meer grip door van big data, small information te maken.

De uitvoering.

Structuur, overzicht en een visuele analyse: de kernwoorden die hangen aan de nieuwe vorm van data integratie van Data Club. Kernwoorden die je ook de effectiviteit van infographics omschrijven.

Daarom koos Data Club voor het beste van beide werelden: de kracht video en infographic in één. In deze infographic animatie komt op dynamische en unieke wijze de boodschap over. Door de extra visuele elementen van video wordt de informatie met nog meer beleving gecommuniceerd en is er meer

Op deze manier wordt de meest taaie en complexe informatie met een infographic animatie een stuk leuker, makkelijker en sneller om op te nemen voor je publiek.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Data is het nieuwe goud! Dat hoor je wel vaker. Maar waar begin je? Hoe breng je structuur aan in die berg van informatie uit je orderadministratie, boardcomputers en planningen?

DataClub geeft meer sturing door van Big Data Small Information te maken!

We starten met het verzamelen van alle bestanden en brengen dit samen tot één visuele analyse. In het dashboard krijg je zo een gestructureerde weergave van al je data. Maar we gaan verder dan dat. Door een continue verbinding, worden al je bestanden automatisch uitgelezen en heb je real time inzicht in je bedrijfsprocessen.

Bang om je data uit handen te geven? Dat is niet nodig. Door middel van encryptie, id-verificatie en een gecertificeerde werkwijze opereren wij op het hoogste veiligheidsniveau!

Zo kun jij je concentreren op het optimaliseren van je bedrijfsprocessen, gebaseerd op je eigen data.

Ga voor meer informatie naar dataclub.nl