Comafin – Thuisin

Opdrachtgever:
Comafin

Onderwerp:
Thuisin

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Woonideeën: Magazines staan er vol van en de bekende woonprogramma’s op televisie zijn een bron van inspiratie voor een prachtige inrichting. Maar, vaak blijkt het nog een hele uitdaging om je woning om te toveren tot een droompaleis.

Thuisin verzorgt je woninginrichting van A tot Z.

Samen met één van onze stylisten ontdek je wat het beste bij je past. Zo adviseren we je op het gebied van kleur en laten je kennis maken met de laatste woontrends. Van verf tot behang, van vloeren tot raamdecoratie, we meten het bij je thuis op en bestellen het precies op maat. Vervolgens monteren onze vakmensen de producten op de afgesproken datum.

Ideaal toch? Je regelt alles onder één dak, met één aanspreekpunt en hoeft dus niet te bellen met verschillende bedrijven.

Realiseer je eigen droompaleis en kom langs. Met bijna vijftig winkels door heel Nederland, zitten we altijd bij je in de buurt.

Thuisin, voor jarenlang woonplezier.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews