CJG’s Noord-Veluwe – Jeugddossier

Opdrachtgever:
CJG’s Noord-Veluwe

Onderwerp:
Jeugddossier

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Het gezond en veilig opgroeien van je kind is heel belangrijk. Je wil graag één plek voor alle informatie over de gezondheid van je kind. Daarom krijgen alle kinderen in de regio Noord-Veluwe tussen de 0 en 18 jaar een online jeugddossier.

Met dit jeugddossier van het Centrum voor Jeugd en Gezin heb je als ouder overal en altijd zicht op de ontwikkeling van jouw kind.

Het dossier loopt met je mee! Vanaf de geboorte worden alle gegevens en afspraken in het dossier bijgehouden. Zoals informatie van de jeugdverpleegkundige, jeugdarts en jeugd en gezinswerker.

Deze gegevens kun je eenvoudig inzien door in te loggen met je DigID. Is je kind 12 jaar of ouder, dan krijgt deze ook toegang. Jullie kunnen onder andere online afspraken maken en vragen stellen aan het CJG.

Zo helpen we bij het gezond en veilig opgroeien van je kind.

Het dossier van jouw kind inzien? Ga naar portaal.jeugdnoordveluwe.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews