Campofrio – Company Profile

Opdrachtgever:
Campofrio

Onderwerp:
Company Profile

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Multinational Sigma gaat verder dan worst en vleeswaren. Sigma speelt in op wereldwijde trends en gaat voor een duurzame en innovatieve samenwerking met de consument.

De uitvoering.

Campofrio wilde meer bekendheid over de diensten en werkwijzen van Sigma verwerven met een standaard animatie. In deze company profile staat een duurzame en innovatieve samenwerking met de consument centraal. Hoe deze samenwerking in zijn werk gaat is de focus van deze animatie.

Bij de productie van deze animatie is gebruikgemaakt van een van onze vaste stijlen. Iedere scène omvat een duidelijke stap binnen het samenwerkingsproces van Sigma dat als achterliggend doel heeft om in te spelen op wereldwijde trends. Op deze manier bereikt Campofrio met deze company profile video van Sigma het grotere publiek en is de video ideaal om in te zetten op meerdere (online) kanalen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews