Bureau Drechtsteden – Datamanagement

Klant:
Bureau Drechtsteden

Onderwerp:
Datamanagement

Stijl:
Standaard animatie

Opdracht:
Bureau Drechtsteden krijgt te maken met onder andere big data, IOT, blockchain en A.I.. Om dit veranderende proces aan alle medewerkers te laten zien, besloten zij een interne video te laten maken. In deze video zie je hoe ze met hun integrale aanpak grip houden op data.

De uitvoering.

Bureau Drechtsteden wilde graag meer duidelijkheid scheppen over het beheren en managen van data in deze snel veranderende tijd. Door middel van deze uitleganimatie worden grote en belangrijke stukken informatie omgezet in visuele communicatie, om het verhaal behapbaar te maken voor de kijker.

De combinatie van de uitgebreide beelden, het sounddesign en de duidelijke voice-over zorgt ervoor dat precies de kracht van animatie wordt benadrukt: complexe verhalen in een visueel jasje worden makkelijker voor de kijker.

Dit maakt deze video perfect als online advertentie, websitecontent, presentatiemateriaal en zelfs als tv commercial. En door middel van een strategische aanpak, komt de Grip op data-animatie terecht bij de juiste mensen.