Bureau Drechtsteden – Datamanagement

Klant:
Bureau Drechtsteden

Onderwerp:
Datamanagement

Stijl:
Standaard animatie

Opdracht:
Bureau Drechtsteden krijgt te maken met onder andere big data, IOT, blockchain en A.I.. Om dit veranderende proces aan alle medewerkers te laten zien, besloten zij een interne video te laten maken. In deze video zie je hoe ze met hun integrale aanpak grip houden op data.

De uitvoering.

Bureau Drechtsteden wilde graag meer duidelijkheid scheppen over het beheren en managen van data in deze snel veranderende tijd. Door middel van deze uitleganimatie worden grote en belangrijke stukken informatie omgezet in visuele communicatie, om het verhaal behapbaar te maken voor de kijker.

De combinatie van de uitgebreide beelden, het sounddesign en de duidelijke voice-over zorgt ervoor dat precies de kracht van animatie wordt benadrukt: complexe verhalen in een visueel jasje worden makkelijker voor de kijker.

Dit maakt deze video perfect als online advertentie, websitecontent, presentatiemateriaal en zelfs als tv commercial. En door middel van een strategische aanpak, komt de Grip op data-animatie terecht bij de juiste mensen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews