Bruynzeel Keukens – eService

Opdrachtgever:
Bruynzeel Keukens

Onderwerp:
eService

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
De digitalisering van de wereld biedt nieuwe mogelijkheden voor woningbouw. Daarom komt Bruynzeel Keukens met Bruynzeel eService voor een efficiënt keukenkeuzetraject, waarmee je processen makkelijk digitaliseert en je voorop loopt in de branche.

De uitvoering.

Bruynzeel Keukens wilde bekendheid creëren over zijn eService met animatie! Hierbij zijn duidelijkheid en efficiëntie kenmerkend voor de Bruynzeel eService.

Op basis van deze eigenschappen is dan ook een aantoonbare sfeer gecreëerd in de animatie. Dit door middel van een strakke stijl, verwerking van huisstijlkleuren en op maat gemaakt sounddesign.

Tijdens de productie van deze animatie is een specifieke, unieke stijl gebruikt die in eerdere videoproducties voor Bruynzeel ook gebruikt is. Dit zorgt voor samenhang tussen de meerdere video’s wat herkenning en herinnering bij de kijkers stimuleert.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews