Brabant Water – Zachter Water

Opdrachtgever:
Brabant Water

Onderwerp:
Zachter Water

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Ahrg! Aanslag op je kraan… het resultaat van veel kalk in je kraanwater. Hard water is niet schadelijk voor je gezondheid, maar comfortabel is anders.

Brabant Water werkt continu aan de kwaliteit van jouw kraanwater. Zo maken wij het water zachter waar nodig en dat biedt een hoop voordelen. Maar alleen als jij aan de slag gaat met onze tips!

Minder kalk in het water zorgt vanzelfsprekend voor minder kalkaanslag. Dat betekent minder vaak poetsen en sneller opwarmende apparaten. Stel je apparaten dus in op de juiste hardheid, dan gaan ze ook nog eens langer mee! En het is beter voor je energierekening!

Minder bezoekjes aan de witgoed-winkel, maar ook aan kledingwinkels! Want zachter water zorgt ook voor een zachtere was en minder slijtage aan je kleding. Zo blijft je lievelingsshirt extra lang mooi! Daarnaast schuimt zachter water sneller. Je hoeft dus minder was- en schoonmaakmiddelen te gebruiken voor hetzelfde resultaat.

Zachter water is beter voor het milieu én voor je portemonnee!

De hardheid van het water in jouw woonplaats check je op brabantwater.nl/zachterwater

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews