Blygold – Energielabel C

Opdrachtgever:
Blygold

Onderwerp:
Energielabel C

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

In 2023 moeten alle kantoorpanden van 100 vierkante meter of meer, aan een energielabel C voldoen. Als eigenaar van een kantoorpand, zit u niet te wachten op hoge kosten voor het verduurzamen, verkopen of slopen van uw pand.

Met het upgraden van uw huidige klimaatinstallaties door Blygold, zet u snel en onder vakkundig advies de koers naar energielabel C.

Onze adviseur komt bij u langs, doet een energiescan en geeft een oordeel over het energielabel. Aan de hand van dit oordeel, geeft hij advies hoe u eenvoudig en duurzaam kunt verbeteren. Denk hierbij aan het upgraden van uw klimaatinstallatie door het plaatsen van ‘High efficiency’ filters, upgraden van de ventilator en het optimaliseren van de warmteterugwinning. Deze aanpassingen aan uw huidige installatie, zorgen voor een energiebesparing tot wel 35%. En dat voor de helft van de kosten van een nieuwe installatie.

Uw pand ook verduurzamen? Ga naar: www.blygold.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews