Avans Plus – HR Professionals

Opdrachtgever:
Avans Plus

Onderwerp:
HR Professionals

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Het beste in mensen naar boven halen gaat niet vanzelf. Als HR-professional luister je goed mee op de werkvloer, ren je van meeting naar meeting en blus je af en toe een brandje

Door al die dagelijkse bezigheden heb je niet altijd de ruimte om óók mee te denken op managementniveau. Maar dat is wel nodig om problemen in de toekomst te voorkomen én te groeien in je carrière. Gelukkig hoeft het niet zo te zijn.

Een HR opleiding van Avans Plus vergroot je toegevoegde waarde waardoor je beter kan bijdragen aan tactische en strategische beslissingen.

We kijken eerst naar jouw persoonlijke situatie en het doel wat jij én je werkgever voor ogen hebben en stellen vervolgens het beste traject samen.

Tijdens de opleiding vergroten we je vakkennis waardoor je je specialiseert. We helpen je bijvoorbeeld jouw praktijk cijfermatig te onderbouwen. Zo leer je de taal van het management spreken.

Theorie en praktijk sluiten altijd op elkaar aan en dat zorgt dat wat je leert perfect aansluit bij je werk. Zo versterk je de waarde van je organisatie en jouw eigen positie binnen het bedrijf.

Wil je weten welke opleiding bij jou past? Maak een afspraak of download de brochure!

Avans Plus, Improving Professionals

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews