ASN Autoschade – Deuken

Opdrachtgever:
ASN Autoschade

Onderwerp:
Deuken

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Oeh! Ik vind mijn geparkeerde auto terug en nu zit er ineens een klein deukje in! Een beschadiging is vervelend en erg zonde van mijn auto. Ik wil dit graag gerepareerd hebben, zonder dat ik mijn auto lang moet missen.

Met Quick Repair van ASN Autoschade wordt je auto snel, vakkundig en tegen lage kosten hersteld.

Het repareren van een kleine beschadiging zoals een parkeerdeukje zonder lakschade, is specialistisch werk. Onze vakkundige medewerkers maken gebruik van de techniek ‘uitdeuken zonder spuiten’, dit zorgt ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet en bovendien is het erg snel. Zo is je auto klaar terwijl je wacht.

Is het deukje niet groter dan een 2 euromunt? Maak dan online een Quick Repair afspraak, tegen een vaste prijs. Is het deukje groter? Geen probleem! Neem dan contact op met een medewerker van een van onze vestigingen.

Ook voor kleine deukjes ga je naar ASN Autoschade.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews