ASN Autoschade – Deuken

Opdrachtgever:
ASN Autoschade

Onderwerp:
Deuken

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Een deukje in je auto? ASN Autoschade biedt hun dienst QuickRepair aan om tegen lage kosten, snelle en vakkundige reparatie verzorgen.

De uitvoering.

De standaard animatie van ASN Autoschade voor hun QuickRepair service begint met een herkenbare situatie voor veel kijkers: een deukje in de auto. Een veel gebruikte structuur om snel en effectief de aandacht van de kijker te pakken, zich te laten identificeren met het karaktertje en hun concentratie vast te houden met de oplossing die er na komt.

 

Ondanks dat er voor een standaard stijl is gekozen, in dit geval de business stijl, is er een persoonlijke draai gegeven aan de animatie door de huisstijlkleuren te verwerken in de video en het logo subtiel door de gehele video heen te laten zien.

 

Dit project resulteerde in een professionele video die op een luchtige manier voor de frustratie over en het hebben van autoschade een oplossing biedt. Perfect als Instream-advertentie op YouTube!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews