AI Automatisering – Werklijst

Klant:
AI Automatisering

Onderwerp:
Werklijst

Stijl:
Standaard animatie

Opdracht:
Omkomen in de e-mails en taken die de digitale wereld met zich meebrengt, is herkenbaar voor menig werkende. Met de Assu werklijst krijg je hier grip op.

 

De uitvoering.

AIautomatisering introduceert in deze animatie de Assu werklijst die overzicht biedt voor onder andere je taken, werkvoorraad en het stellen van prioriteiten in je dagelijkse werkzaamheden.

De animatiestijl is gekozen op basis van de belangrijkste kenmerken van de Assu werklijst; overzichtelijk, duidelijk en gestructureerd. Hierbij vertelt de voice-over alleen het noodzakelijke, zodat de animatie verder de boodschap visueel uitlegt. Op deze manier blijft de animatie kort en bondig.

Dit maakt het een perfecte video voor op social media, website, tv-spotje en als YouTube-advertentie. Een veelzijdige video die een overload van informatie voorkomt en daardoor makkelijker, aantrekkelijker en begrijpelijk wordt voor de kijkers.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews