AiAutomatisering – Werklijst

Klant:
AiAutomatisering

Onderwerp:
Werklijst

Stijl:
Standaard animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Omkomen in de e-mails en taken die de digitale wereld met zich meebrengt, is herkenbaar voor menig werkende. Met de Assu werklijst krijg je hier grip op.

 

De uitvoering.

AIautomatisering introduceert in deze animatie de Assu werklijst die overzicht biedt voor onder andere je taken, werkvoorraad en het stellen van prioriteiten in je dagelijkse werkzaamheden.

De animatiestijl is gekozen op basis van de belangrijkste kenmerken van de Assu werklijst; overzichtelijk, duidelijk en gestructureerd. Hierbij vertelt de voice-over alleen het noodzakelijke, zodat de animatie verder de boodschap visueel uitlegt. Op deze manier blijft de animatie kort en bondig.

Dit maakt het een perfecte video voor op social media, website, tv-spotje en als YouTube-advertentie. Een veelzijdige video die een overload van informatie voorkomt en daardoor makkelijker, aantrekkelijker en begrijpelijk wordt voor de kijkers.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Onze wereld digitaliseert. Een bericht is tegenwoordig zo verstuurd. Het gevolg? Een overvolle inbox met e-mails taken en notificaties. Hoe ga je ervoor zorgen dat je hier niet in verdrinkt?

De Assu Werklijst is hét centrale punt om inzicht en structuur te krijgen in al je berichten.

Zo stel je eenvoudig prioriteiten controleer je of dossiers compleet zijn en heb je inzicht in je werkvoorraad.

De werklijst zit in de basislicentie van Assu. Vragen? Neem dan contact met ons op!