AI Automatisering – Aftermovie 2019

Klant:
AI Automatisering

Onderwerp:
Aftermovie 2019

Stijl:
Aftermovie

Opdracht: 
Om de bezoekers van hun event nog even na te laten genieten, koos AI Automatisering om het AI Event van 2019 te laten schijnen in een professionele aftermovie!

De uitvoering.

In deze aftermovie is alleen gebruikgemaakt van muziek en beeldmateriaal om de ultieme sfeerbeleving over te brengen. Beelden spreken immers meer dan duizend woorden.

Onze filmcrew ging naar het AI Event om een fijne collectie aan beeldmateriaal te schieten om de veelzijdigheid en alle hoogtepunten van het event vast te leggen. In combinatie met de muziek en effecten is er een filmisch effect gecreëerd.

Een aftermovie is een veelzijdige video. Waarom? Je kunt het op diverse kanalen inzetten en makkelijk verkorten voor verschillende advertentietypen, zoals een teaser of pre-roll ad. Daarbij is een aftermovie perfect om kijkers over je event te laten praten, lang nadat deze voorbij is. Ook is het een ideaal promotiemiddel om alvast een voorproefje te geven voor het volgende event!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews