Vlog inspiration blog

Beste vlog | Inspiration

Vlogs zijn tegenwoordig niet meer weg te denken op YouTube! Elke dag begint er wel iemand zijn of haar leven te filmen, maar niet iedereen wordt ontdekt. Daarom hebben wij deze week een lijst met de beste vloggers opgesteld. Raak je geïnspireerd en ga je ook beginnen met vloggen? Wie weet behoor jij binnenkort tot dit lijstje!

Enzo Knol

Enzo Knol is één van de eerste Nederlanders die is begonnen met vloggen. Inmiddels is hij een bekende Nederlander geworden en heeft hij al meer dan 1.8 miljoen abonnees. Dagelijks vlogt hij over zijn leven. Bekijk hier zijn 1.768ste(!) vlog.

JennaMarbles

Jenna Mourey heeft met haar account wel meer dan 18 miljoen abonnees! Ze plaatst eerlijke en komische vlogs die vele mensen interesseren. Ga jij je ook abonneren?

Nikki Turtorials

Nikki is een van de meest bekende (Nederlandse) YouTubester. Ze is begonnen met haar prachtige make-up looks en doet zelfs de make-up van grote celebrities. Weetje: haar Amerikaanse accent heeft ze zichzelf aangeleerd door gewoon heel veel in het Engels te vloggen.

HolaSoyGerman

Germán Germendia is één van de grootste Youtube-sterren van Latijns-Amerika. Met meer dan 34 miljoen abonnees vermaakt hij vele mensen met zijn vlogs. Hij brak pas door met de vlog “Las Cosas Obvias De La Vida”.

PewDiePie

Met meer dan 65 miljoen abonnees is PewDiePie, ook wel Felix Arvi Ulf Kjellberg genoemd, de grootste YouTuber. Hij is een Zweedse commentator die vlogt terwijl hij videogames speelt. Kan jij van hem winnen?

Heb jij al eens nagedacht om een vlog in te zetten? Ga er vooral mee aan de slag! Weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Neem contact op en wij geven je graag een aantal tips & tricks.

Tags:
Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang één keer per maand de beste blogs en tips in je inbox!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2019 Cooler Media. Beoordeeld door klanten met een 9.4/10 op basis van 137 reviews