videogames

Beste videogames met storytelling | Inspiration

Onze professionals zijn dol op videogames! Het gebruik van karakter animatie komt hier heel erg goed naar voren. Door het gebruik van storytelling in games worden spelers écht meegetrokken in het verhaal. Hieronder zie je 5 toffe videogames die ieder hun eigen vorm van storytelling bevatten.

Overwatch | Ash Reveal

Overwatch is een videogame die goed gebruikmaakt van storytelling. Zo heeft ieder karakter in de game zijn eigen verhaal. Nieuwe karakters worden op een speciale manier geïntroduceerd, zo ook Ashe Reveal in onderstaande trailer.

God of War

De videogame God of War is ontwikkeld door SIE Santa Monica Studio. Deze game bestaat uit een serie van meer dan 7 games. Het is ook een van de weinige videogames die een kind als hoofdpersonage gebruikt. Weetje: God of War is de snelst verkopende PlayStation 4 game ooit. Binnen 3 dagen waren er meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht.

Red Dead Redemption 2

Ook Red Dead Redemption 2 kan niet missen in dit rijtje. De onderstaande trailer neemt je mee in het verhaal van de game. Het geeft gamers het gevoel dat ze met een reden bepaalde doelen moeten behalen.

Marvel’s Spider Man

Dit is een van de nieuwste games van dit moment. Marvel-films zijn een van de bekendste films van de wereld. Een videogame over één van deze personages is Marvels Spider-Man. Speel het karakter van Spider-Man en red de mensen in New York!

Far Cry 5

De technologie van videogames wordt steeds beter! De karakters die worden gebruik in de videogame Far Cry 5 lijken net echt. Ook in deze game wordt gebruik gemaakt van storytelling. Kies het karakter dat je wilt spelen en kom bij erachter welk verhaal hij bij zich draagt.

 

Ben jij ook fan van karakter animaties in videogames en wil je dit zelf toepassen? Laat ons je helpen om een opvallende animatie te maken.

Tags: