Uitlegvideo laten maken

Leuk dat je ons gevonden hebt! Dus je wilt een uitlegvideo laten maken? Dat lijkt ons een uitstekend idee! Een uitlegvideo (of corporate film) is namelijk het perfecte communicatiemiddel voor je bedrijf dat via vele kanalen ingezet kan worden: online op je website, op tv-schermen binnen het bedrijf of zelfs in een bioscoopzaal tijdens een beurs of presentatie. De combinatie van beeld, geluid, animatie en tekst geeft een gezicht aan je bedrijf, creëert sfeer en laat mensen je dienst of product “beleven”.

Uitlegvideo laten maken? De Mogelijkheden

Infographic_animatie

Infographic animatie

Een infographic animatie is de ideaal als je door middel van een uitlegvideo informatie wilt overbrengen, maar geen gebruik wilt maken van karakters in je video. Een infographic animatie maken we in onze vaste infographic stijl. Sluit deze stijl echter niet geheel aan bij jouw wensen? Geen probleem! We kunnen de vaste infographic stijl upgraden naar een stijl die perfect bij jouw bedrijfsstijl past.

huisstijl_animatie

Huisstijl animatie

Een andere optie van een uitlegvideo is de huisstijl animatie. Deze kan gemaakt worden in drie stijlen. Elke stijl maakt gebruik van zijn eigen door ons ontworpen karakters en designs. Je hebt de keuze uit de “Retro”, “Business” en “Sketchbook” stijl. Bij elke stijl worden ook de muziek, voice-over en geluidseffecten afgestemd. Wat is er anders dan bij de infographic animatie? We focussen ons bij de huisstijl animatie meer op details.

Maatwerk_animatie

Maatwerk animatie

Past geen van deze stijlen bij de wensen van jouw uitlegvideo? Geen probleem! Met de maatwerk animatie wordt álles op maat voor je gemaakt. We beginnen vanaf nul en maken de animatie geheel naar jouw wensen. Het voordeel van een maatwerk animatie? Je ontvangt van ons de auteursrechten over de illustraties. Zo kun je de karakters en iconen uit de uitlegvideo overal gebruiken!

video_smart_V2

Smart film

Het aanbod van onze uitlegvideo’s is verdeeld over drie pakketten, die geheel zijn uit te breiden en aan te passen aan jouw specifieke wensen en budget. Het smart pakket is ideaal voor een algemene presentatie van je bedrijf, dienst of product. Door de snelle ontwikkeltijd is dit een flexibele manier om in korte tijd een mooi eindresultaat te krijgen: jouw persoonlijke uitlegvideo.

video_pro_V3

Professionele Bedrijfsfilm

Het professional pakket is naast een sfeervolle presentatie van je bedrijf, merk, product of dienst ook gericht op inhoudelijke informatievoorziening. Met behulp van een interview of voice-over kan je genuanceerd en in detail de inhoud presenteren. Deze uitlegvideo is ideaal voor op internet, op televisieschermen tijdens een beurs of voor een bedrijfspresentatie op het grote scherm.

video_comm_V3

Commercial

Het master pakket is de ultieme presentatie van jouw bedrijf of merk. Denk hierbij aan een sfeerfilm of commercial: een filmische ervaring van beeld en geluid, eventueel ondersteund door een interview of voice-over. Naast een draaiboek wordt er ook een script gemaakt. Alles gemaakt van de hoogste kwaliteit. Deze uitlegvideo is ideaal voor op internet, op televisieschermen, maar zelfs ook op het grote scherm.

Voorbeelden

Waarom kiezen voor Cooler?

  • Voor elk budget bieden wij de hoogste kwaliteit in beeld & geluid
  • Meer dan 400 unieke uitlegvideo’s en meer dan 5 jaar ervaring
  • We zijn flexibel en denken altijd met je mee
  • Klanten beoordelen ons met een dikke 9+
  • Vaste prijs voor elke dienst

Over uitlegvideos

Volgens de officiële definitie verwijst een uitlegvideo naar audiovisueel bedrijfscommunicatiemateriaal. Vandaar dat wij op deze pagina niet direct aan camerawerk denken maar ook andere vormen van visuele communicatie onder de aandacht brengen. Een uitlegvideo biedt de unieke kans om een bedrijf op persoonlijke wijze te profileren. Bijbehorende producten en diensten worden meestal uitgebeeld binnen de stijl van een onderneming. Bedrijfsvideografie bestaat sinds 1970. Deze relatief nieuwe vorm van communicatie raakte in 1990 met de wereldwijde toegang tot internet in een stroomversnelling. De mens is inmiddels al zo gewend aan audiovisuele communicatie dat bedrijven niet langer alleen teksten en plaatjes op hun website gebruiken. De uitdaging voor het gebruik van bedrijfsfilms ligt volgens Cooler Media in de juiste toepassing ervan. Waar, wanneer en hoe komen websitebezoekers in aanraking met jouw video? En hoe moet de video zijn opgebouwd om de kijker echt te overtuigen? Deze en vele andere vragen beantwoorden wij graag in onze kennismaking.