TV commercial laten maken.

Corporate Video laten maken

Heb jij als doel op te vallen tussen al die andere tv commercials? Dan ben je bij Cooler Media op het goede adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het begrijpelijk maken van complexe zaken met duidelijke uitlegvideo’s.

Belangrijk is het om een huisstijl goed over te laten komen in de tv commercial. Dit om een juist en helder beeld weer te geven aan je doelgroep. Onze uitlegexperts adviseren je daarom geheel vrijblijvend welke tv commercial vorm het beste bij jouw bedrijf en boodschap past.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN TV COMMERCIAL
LATEN MAKEN?

Ons werk.

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

thumbnail becel

Becel

Een bedrijfsfilm over het nieuwe concept van Becel: de Becel Blend Bar.

thumbnail smartwares

Smartwares

Smartwares Group communiceert de belangrijkste kernwaarden, missie en visie.

thumbnail traffic&more

Traffic & More

In deze bedrijfsfilm staan de Traffic & More medewerkers in de spotlight.

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

HET TV COMMERCIAL PRODUCTIEPROCES.

Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens deze ‘Magic Meeting’ wordt besproken wat je wilt communiceren, wat voor sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij aan het schrijven van een script, waarin de gehele tv commercial van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Zodra jij helemaal tevreden bent met het tv commercial script, plannen we de draaidag in. Op deze dag zullen wij met een cameraploeg van drie man naar de gewenste locatie komen. Hier verzamelen wij al het beeldmateriaal dat we nodig hebben voor jouw tv commercial. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-productie

And action! Het beeldmateriaal is verzameld en de beelden zullen zorgvuldig uitgekozen worden. In deze fase worden professionele toepassingen gebruikt om jouw tv commercial een filmisch effect te geven. Een sounddesigner zal de juiste geluiden en muziek toevoegen. Door deze toepassingen kan de perfecte sfeer gecreëerd worden.

Verspreiding

Wanneer jouw feedback is verwerkt en de verbeteringen zijn toegevoegd, is het tijd voor publicatie! Met onze video marketing technieken helpen we je de tv commercial overal te verspreiden. Niet alleen onder de juiste doelgroep, maar ook op het juiste moment.