Beste travel video’s | Inspiration

Tegenwoordig reizen steeds meer mensen de hele wereld over. Verschillende soorten natuur, mensen en culturen kom je hier tegen. Dit levert vaak een mind-blowing travel video op! Wij hebben weer een potje inspiratie opgedaan om met jou te delen. Bekijk de video’s hieronder:

Watchtower of Turkey

Wat een geweldig mooie video is de Watchtower of Turkey! Je kijkt je ogen uit naar de beelden die hij heeft geschoten tijdens zijn rondreis van 3500 km in Turkije. Leonardo Dallessandri heeft hiervan deze video gemaakt.

Koh Yao Noi

Koh Yoa Noi is een klein eilandje gelegen in Thailand. Philip Bloom heeft deze prachtige travel video gemaakt van beelden die hij op zijn vakantie heeft geschoten. Deze video laat het échte Thailand zien. Weetje: het is een van de weinige plekken in Thailand die nog onontdekt is.

In Japan

De video ‘In Japan’ van Vincent Urban laat het mooie Japan zien. De muziek in combinatie met het beeld geeft een perfecte weergave van de Japanse steden. De video laat verschillende kanten zien van Japan die het land zo populair maakt onder reizigers.

The Curves of Iran

The Curves of Iran is om vele redenen een erg inspirerende Travel video. Stanislas Giroux laat Iran zien op een manier die veel Westerse mensen niet kennen. De Perzische cultuur komt hier samen met de rustgevende muziek.

3 Words For Paris

Cokau LAB stelde tijdens hun reis één vraag aan de mensen in Parijs, namelijk: beschrijf de stad in drie woorden. Zowel de echte locals als toeristen beschreven de indrukwekkende stad. Dit resulteerde in een travel video waarin de stad op een bijzondere manier te zien is.

En nu aan de slag met een travel video!

Heb je zin gekregen om aan de slag te gaan met een travel video en heb je hierbij hulp nodig? Laat ons je helpen om de tofste videocontent in te zetten!

Julie van Rooij - Cooler Media

Julie van Rooij - Online Marketer

Christian de Waard - Cooler Media

Christian de Waard - Video Consultant

Helen Berger - Cooler Media

Helen Berger - Creative Producer

Daniel Visscher - Cooler Media

Daniël Visscher - Art Director

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je aan vraag, opmerking of idee? Laat je bericht achter en we komen binnen een uurtje bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan