sinterklaas reclame video

Beste Sinterklaas reclames | Inspiration

Sinterklaas is weer in ons land! Een opvallende en grappige Sinterklaas reclame ontbreekt dus zeker niet op de buis. Supermarktketens en grote kledingmerken spelen hier zeker op in! Deze week hebben we daarom de vijf leukste sinterklaas reclame’s opgezocht. Bekijk ze hieronder:

Centraal beheer | Sinterklaas “Even Apeldoorn bellen”

Even Apeldoorn Bellen: iedereen kent deze grappige commercials wel! Ook Sinterklaas kreeg hierin een rol. De Sint kwam langs op een kinderboerderij samen met zijn pieten, maar pepernoten hadden ze nog niet gestrooid… Maar wat ligt er dan op de grond?

Albert Heijn | Zet een schoentje voor jezelf, of voor een ander

Ook Albert Heijn doet mee met een Sinterklaas reclame. De supermarktketen speelde hier op een leuke manier op in. Kinderen kunnen ook bij de AH hun schoentje zetten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen.

Bol.com | De Sintwinkel van ons allemaal

Bol.com staat bekent om zijn scherpe promotie-uitingen. Daar hoort ook een Sinterklaas reclame bij waarin natuurlijk vele cadeaus worden uitgepakt op pakjesavond. Bol.com laat op een opvallende manier haar grote assortiment zien.

Wehkamp | Alles voor Sinterklaas

Zodra de goedheiligman ons land betreedt, zijn de kinderen opeens wel erg braaf… Wehkamp brengt dit grappige scenario tot leven in een Sinterklaas reclame. Een klein jongetje doet opeens alles voor Sinterklaas om het cadeau te krijgen wat hij super graag wil hebben.

Jumbo | Vier Sinterklaas met Jumbo

De heerlijke en onvergetelijke chocoladeletters ontbreken niet in Jumbo’s Sinterklaas reclame. Zo kan de letter ‘p’ voor veel dingen staan. Kan jij er een paar verzinnen? Dit gezin in ieder geval wel!

Aan de slag met een Sinterklaas reclame!

Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen om sinterklaas reclames in te zetten? Wacht niet langer en laat Cooler Media je daarbij helpen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Tags: