PROMO VIDEO LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Heb jij een nieuw concept voor jouw bedrijf bedacht, maar weet je niet hoe je deze aan de man moet brengen? Misschien is een promo video laten maken iets voor jou! Cooler Media is al sinds 2011 specialist in het uitleggen van complexe zaken door middel van uitlegvideo’s.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Neem dan contact op met een van onze uitlegexperts.

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN PROMO VIDEO
LATEN MAKEN?

pijl omhoog

Ons werk.

thumbnail smartwares

Smartwares

Smartwares Group communiceert de belangrijkste kernwaarden, missie en visie.

thumbnail opvallers

Opvallers

De merkactivatie door Opvallers voor Jillz vastgelegd in een film.

thumbnail becel

Becel

Een bedrijfsfilm over het nieuwe concept van Becel: de Becel Blend Bar.

thumbnail agri&food

Connecting Agri&Food

Connecting Agri&Food analyseert en adviseert in de agri- en foodsector.

thumbnail improven

Improven

De kracht van Young Improven? Jong talent inzetten!

thumbnail valkenpower

Valkenpower

De labels en de locaties van dit familiebedrijf worden benadrukt door live animation.

Blijf op de hoogte, schrijf je in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

beoordeeld met een 9+

HET PROMO VIDEO PRODUCTIEPROCES.

Script

Aan de hand van een persoonlijke meeting worden je wensen in kaart gebracht. Tijdens deze zogehete ‘Magic Meeting’ wordt besproken wat je wilt communiceren, welke sfeer je wilt creëren, wie je doelgroep is en nog veel meer. Met deze informatie beginnen wij ter plekke aan het schrijven van een script, waarin de gehele promo video van begin tot eind wordt uitgeschreven.

Productie

Ben jij helemaal tevreden bent met het script? Cool! Dan plannen gelijk de draaidag in. Gedurende de deze dag schiet een cameraploeg van drie man op de gewenste locatie de beste shots voor jouw promo video. We filmen alle momenten die je bedrijf, merk, product of dienst uniek maken.

Post-productie

Het beeldmateriaal is verzameld. Hieruit wordt secuur een selectie gemaakt. Vervolgens passen we professionele technieken toe voor de montage van jouw promo video. Ook worden er geluidseffecten en muziek toegevoegd door een sounddesigner. Zo creëren we een filmisch effect voor je promo video en de ultieme sfeer.

Verspreiding

Yes! Jouw promo video is klaar om te verspreiden en jouw doelen te realiseren. Een duidelijke video strategie is de sleutel tot optimaal succes van je promo video. Gelukkig weten wij ook alles van video marketing en staan wij voor je klaar om je tehulp te schieten! Wij stellen een uniek plan voor je op, zodat jij jouw promo video zo effectief mogelijk kunt delen met de buitenwereld. Op deze manier haal je maximaal resultaat uit jouw promo video!