VGM

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
VGM NL

Onderwerp:
Database

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Vastgoedmanagers komen vaak voor het probleem te staan belangrijke informatie te missen bij het geven van advies. De VGM NL Database biedt hiervoor de oplossing.

Animaties voor VGM

VGM NL is de grootste Nederlandse branchevereniging voor vastgoed- en VvE-managers, met bijna honderd leden uit de hele sector. VGM vierde een aantal jaar geleden hun 10 jarig jubileum, dat betekent natuurlijk groot feest

Met deze tweede animatie gaven ze een kijkje in de diensten die ze de afgelopen jaren hebben geleverd waar ze trots op zijn. Ook in deze video worden de huisstijl kleuren mooi doorgevoerd, waardoor de twee video’s perfect bij elkaar passen.  

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Wat is de gemiddelde huurprijs in de gemeente Rotterdam voor een vrije sector huurwoning? Heb ik in mijn winkelportefeuille meer leegstand dan gemiddeld in de markt? Betalen onze huurders in verhouding veel of weinig aan servicekosten? Als vastgoedmanager ontbreekt het je vaak aan marktinformatie op het gebied van vastgoedexploitatie. Belangrijke informatie, om goed onderbouwde beslissingen te nemen en opdrachtgevers van betrouwbare adviezen te voorzien.

De VGM NL Database is ontwikkeld voor én door de leden van vastgoedmanagement Nederland om antwoord te geven op dit soort vragen.

Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag de transactieprijsontwikkeling van woningen op zowel landelijk, als lokaal niveau. Ook vind je hier actuele leegstandscijfers in het winkelvastgoed of de servicekostenontwikkeling van kantoren. In de VGM NL Database vind je marktinformatie over alle vastgoedcategorieën.

VGM NL vastgoedmanagementorganisaties leveren periodiek data aan. Na analyse wordt de informatie via online dashboards teruggekoppeld aan jou als vastgoedmanager. Zodat jij deze kunt inzetten bij het maken van rapportages en adviezen.

De VGM NL Database is nu beschikbaar. Vraag je login aan via data@vgm.nl