Ballast Nedam Industriebouw – Veiligheidscampagne

Opdrachtgever:
Ballast Nedam Industriebouw

Onderwerp:
Veiligheidscampagne

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Bouw- en ontwikkelbedrijf Ballast Nedam Industriebouw staat voor een uitdaging: het zorgen voor een veilige werkplek voor medewerkers en partners. Om veiligsheidsonderwerpen intern aan het licht te brengen introduceren we samen veiligheidsspecialist Bas Ballast! ‍♂️

De uitvoering.

“Hoe zorg je er voor dat veiligheidsbewustzijn te allen tijde onder de aandacht is bij medewerkers?” Met dit vraagstuk gingen we aan de slag voor een veiligheidscampagne voor Ballast Nedam Industriebouw. Met als startpunt een uitleganimatie, die verschillende onderdelen van veiligheidsbewustzijn en veilig werken introduceert.

Daarnaast hebben we een veiligheidsmascotte gecreëerd. die verschillende veiligheidsonderwerpen uitlegt: Bas Ballast! Geïnspireerd op Bas Kleinjan, jarenlange veiligheidsdeskundige binnen Ballast Nedam Industriebouw. Waar Bas niet altijd aanwezig kan  zijn om medewerkers te attenderen op veiligheid, kan mascotte Bas dat wel. Check de video hiernaast om zijn transformatie te zien! ‍♂️

In de toekomst kom je Bas Ballast tegen in alle on- en offline communicatie, van video’s tot aan cardboards en van posters tot aan koffiebekers.

Blijf op de hoogte van de laatste video-ontwikkelingen en laat je inspireren. 

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[/col]

Het script.

Bij Ballast Nedam industriebouw werken we samen aan een open en eerlijke werkomgeving. Hierbij geven we jou de ruimte om te zijn wie je bent en jezelf te ontwikkelen. We houden van duidelijke taal: we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Dat zorgt voor duidelijke en directe communicatie waardoor we snel kunnen schakelen. Dit alles doen we met veiligheid in ons achterhoofd.

Maar wat betekent dit in de praktijk? Gelukkig hebben we Bas. Bas is onze veiligheidsprofessional en hij gaat jullie in een serie animaties uitleggen hoe je veilig en verantwoord kan werken. Je zal Bas tijdens je loopbaan geregeld tegen gaan komen. In je mail, op het scherm in de kantine of tijdens een introductie.

Dus hou je omgeving en mail goed in de gaten. En blijf in de tussentijd vooral zelf ook bewust van je eigen veiligheid en die van de ander.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.