VROEGH Design

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
VROEGH Design

Onderwerp:
Mobiliteitsoplossingen

Taal:
Engels

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
VROEGH Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen als Cargo fietsen, elektrische fietsen, elektrische scooter en meer. In deze animatie wordt uitgelegd hoe het ontwerp- en ontwikkelproces er uit ziet.

De uitvoering

VROEGH Design is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiliteitsoplossingen als vrachtfietsen, elektrische fietsen, elektrische scooters en meer! Met deze animatie legt VROEGH Design in minder dan één minuut haar ontwerp- en ontwikkelproces uit.

Om alle klanten van het perfecte voertuig te voorzien werkt VROEGH Design met ontwerpsoftware bestaande uit een uniek geometrisch sjabloon en een uitgebreide bibliotheek aan onderdelen. In de animatie is deze software op een versimpelde manier visueel weergegeven waardoor het proces goed te begrijpen is voor de kijker.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Extend your organization with our complete set of R&D services.

VROEGH Design develops light electric vehicles for established brands and start-ups.

Operating as an external R&D Department we provide you with a structured and optimized development process using our adaptable geometric templates and extensive library.

Combined they quickly provide the perfect basis to further design and develop your new vehicle, additional hardware and software included.

Meet with us online.