U Centraal

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
U Centraal

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Standaard Animatie – Casual

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Stichting U Centraal biedt inwoners van Utrecht hulp wanneer zij er niet uitkomen met het regelen van zorg. Hoe zij dit doen en met welke vraagstukken de Utrechters bij U Centraal terecht kunnen wordt uitgelegd in deze animatievideo.

De uitvoering

U Centraal koos voor een Standaard Animatie om informatie te geven over wie zij zijn en wat de stichting doet. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd hoe deze organisatie de inwoners van Utrecht helpt bij vragen of zorgen over wonen, hulp of financiën.

De animatie is ontworpen in onze Casual designstijl en het kleurenpallet is afgestemd op de huisstijlkleuren van U Centraal. Zo past de video goed op de website. Daarnaast is er gewerkt met karakters in huislijke settings. Zo kunnen kijkers zich gemakkelijk identificeren met de karakters uit de video. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Zoek je hulp bij het regelen van zorg en ondersteuning? Iedere inwoner van Utrecht kan terecht bij het Buurtteam. Loop je daar vast of heb je twijfels?

De cliëntondersteuner van U Centraal staat voor je klaar. Wij kunnen een extra kijk bieden op de mogelijkheden en helpen kosteloos en onafhankelijk. We gaan in gesprek via de telefoon, per mail, via een afspraak op kantoor of bij jou thuis. Samen kijken we naar wat er nodig is en we denken mee over de mogelijkheden. We kunnen meegaan naar een gesprek en helpen bij een klacht of bezwaar. Vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over: administratiehulp, de aanvraag van een traplift, hulp bij het huishouden of jeugdhulp.

Dus heb je een vraag of kom je ergens echt niet uit? Neem contact met ons op via mail of telefoon! Of ga naar onze website.