Samiko

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Samiko

Onderwerp:
Wie zijn we?

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Als huiseigenaar heb je verschillende verantwoordelijkheden omtrent installaties binnen je woning. Maar wat als het misgaat? Comfortinstallateurs helpen en adviseren je hierbij, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en weet waar je verantwoordelijkheid ligt.

De uitvoering

Als woningeigenaar draag je veel verantwoordelijkheden, maar waar liggen deze precies als het misgaat? Samiko heldert in zijn standaard animatie het een en ander op over zijn service.

Ondanks dat er gekozen is voor een standaard stijl wordt de animatie gekenmerkt door de felle huisstijlkleuren van Samiko, waardoor er een persoonlijke touch is gegeven aan de video.

Daarbij is door middel van gedetailleerd en duidelijk design de voice-overtekst beperkt tot het broodnodige en werd de boodschap visueel versterkt. Zo wordt het verhaal snel duidelijk en creëert de kijker makkelijker een beeld bij de uitleg.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Als huiseigenaar ben je verantwoordelijk voor de installaties in je woning: van gas, water tot alle elektra. Producten online of via een winkel aanschaffen lijkt misschien slim, maar wie is er verantwoordelijk als er iets mis is met de producten of de installatie? De winkel, vervoerder, installateur of jijzelf?

Met de producten en werkzaamheden van de comfortinstallateur ben je verzekerd van gedegen advies over en uitvoering aan alle huisinstallaties.

De comfortinstallateur beoordeelt ter plekke de situatie en stelt een duidelijke offerte samen. Gedurende de levensduur van de installatie blijft de installateur het aanspreekpunt bij onderhoud, storingen en garantie. Je hebt alleen 100% garantie op een installatie als je ook de producten via hem inkoopt. Zo zit je nooit meer met de vraag wie er verantwoordelijk is?

Wil jij ook verzekerd zijn van een goed werkende en veilige installatie? Vind een comfortinstallateur in je directe omgeving via onze zoekmodule.

Wil jij je als installateur in jouw directe omgeving ook professioneel presenteren? Schrijf je dan nu online in. Je deelname is en blijft gratis.