Hoogheemraadschap van Delfland – Watervisie

Opdrachtgever:
Hoogheemraadschap van Delfland

Onderwerp:
Watervisie

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Als gemeente kom je voor belangrijke keuzes te staan met betrekking tot woningbouwopgave, klimaatverandering en energiestransitie. Water speelt hierin een belangrijke rol. Daarvoor is de Watervisie in het leven geroepen! Zo maak je als gemeente makkelijker en sneller integrale keuzes.

De uitvoering.

Watervisie van Hoogheemraadschap van Delfland helpt je bij het maken van integrale keuzes om de kwaliteit van de leefomgeving te bevorderen. In een krachtige standaard animatie met de stijl Business in de hoofdrol legt Hoogheemraadschap van Delfland precies uit hoe de Watervisie in zijn werk gaat.

De animatie is opgebouwd met verschillende karakters om de menselijke aard van het verhaal te benadrukken. Doordat we hier en daar een vleugje humor toe hebben gevoegd, wordt de informatieve boodschap luchtig en behapbaar voor de kijkers.

En door de combinatie van professioneel sounddesign en de rijke scènes is de animatie perfect voor op de website en in online campagnes op social media, e-mail en Google!

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Bij het maken van de omgevingsvisie kom je als gemeente voor belangrijke keuzes te staan. Ontwikkelingen zoals de woningbouwopgave klimaatverandering en energietransitie hebben effect op de kwaliteit van onze leefomgeving. Water is hiermee onlosmakelijk verbonden.

De Watervisie van het Hoogheemraadschap van Delfland helpt je bij het maken van integrale keuzes.

In de Watervisie vind je themakaarten met gebiedsspecifieke basisinformatie. Waar zakt op dit moment de bodem het meest? Waar krijgen inwoners in de toekomst veel last van hittestress of wateroverlast? Daarnaast schetst de watervisie verschillende perspectieven op de toekomst. Wat als de bebouwing meer ruimte krijgt in het gebied? Of wat als er juist meer ruimte komt voor water en groen? Tot slot vind je concrete adviezen, die je kan gebruiken bij het maken de omgevingsvisie. De Watervisie geeft je perspectieven op water in jouw leefomgeving!

Wij gaan graag samen met je aan de slag om water een plek te geven in de omgevingsvisie van jouw gemeente. Bel voor een afspraak óf meer informatie met het Hoogheemraadschap van Delfland.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.