Green4Energy

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Green4Energy

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Green4Energy biedt totaaloplossingen voor het verduurzamen van vastgoed en wagenparken. Om eenvoudig uit te leggen hoe zij dit doen, koos Green4Energy voor een uitleganimatie.

De uitvoering

Green4Energy koos voor een Standaard Animatie voor de introductie van het bedrijf en een uitleg van de werkwijze. Zo wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd welke oplossingen het bedrijf precies te bieden heeft en voor wie.

De animatie is ontworpen in onze Casual Designstijl. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Wilt u uw vastgoed of wagenpark verduurzamen en energie slim inzetten?

Green4energy is uw samenwerkingspartner voor zonnestroominstallaties laadinfrastructuur en energiemonitoring.

Wij bieden totaaloplossingen voor het verduurzamen van uw vastgoedportefeuille en wagenpark. Van onderzoek en ontwerp tot realisatie beheer en onderhoud. Zo verlagen wij uw energierekening!

Van de energie die u opwekt en niet direct gebruikt voor bijvoorbeeld uw wagenpark wordt het overschot opgeslagen in een energieopslagsysteem. Onze totaaloplossing zorgt voor een optimale verdeling van de energie over bijvoorbeeld uw wagenpark én bedrijfspand.

Met onze monitoringsapp Greeny controleren wij uw energieverbruik en de prestaties van systemen. Onze gediplomeerde monteurs gaan zo altijd goed voorbereid op pad voor preventief onderhoud. Ook u heeft zelf real-time inzicht in opgewekte en verbruikte energie en ziet dat alle systemen naar verwachting produceren of verbruiken.

Wij gaan voor innovatieve verduurzaming van uw vastgoedportefeuille en wagenpark en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!