Gemeente Heemskerk

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Gemeente Heemskerk

Onderwerp:
Omgevingsvisie

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Hoe ziet de gemeente Heemskerk er uit in 2040? Met deze vraag ontwikkelde de gemeente de omgevingsvisie. In de animatie wordt deze visie gepresenteerd aan bewoners van de gemeente.

Animaties voor Gemeente Heemskerk

De gemeente Heemskerk zet zich niet alleen in voor de toekomst, ze zetten zich ook graag in voor kwetsbare bewoners. Gezinnen die wat minder verdienen maar wel hoge zorgkosten dragen, ondersteunt de gemeente door mee te betalen aan de zorgpremie. In een tweede animatie video leggen ze uit wat deze regeling precies inhoudt! Zo hoeven bewoners zich geen zorgen te maken over hun zorgkosten als ze krap bij kas zitten.

Gezond verzekerd

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Stel je eens voor: hoe ziet Heemskerk eruit in 2040? Dat laten we zien in onze nieuwe omgevingsvisie. Die geeft richting aan de ontwikkeling naar een duurzame, dorpse en vernieuwende leefomgeving.

Als gemeente willen we meer aantrekkelijke en betaalbare huizen bouwen. In buurten waarin wonen en werken wordt gecombineerd. Heemskerk heeft een gezellig centrum waar je graag wilt zijn. We geven ruimte aan lokale ondernemers om dit levendig te houden. Ook richten we ons op verduurzaming van onze bedrijventerreinen. We stimuleren collectieve energieopwekking, schonere vormen van vervoer en slimmer ruimtegebruik.

We zijn trots op ons buitengebied en willen de veelzijdige natuur behouden en verbeteren. Om koploper te blijven binnen de tuinbouwsector, zetten we in op verduurzaming en innovatie.

Het realiseren van al deze ambities doen we graag samen!
Heb je initiatieven of ideeën? Mail ze naar omgevingsvisie@heemskerk.nl want Heemskerk is ook van jou.