Eeko CCC

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Eeko ccc

Onderwerp:
Algemeen proces

Stijl:
Standaard Animatie – Casual

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Eeko ccc zamelt cartridges en mobiele apparaten in om deze vervolgens te kunnen hergebruiken of recyclen. Zo geven zij deze onderdelen een tweede leven en dragen ze bij aan een beter leefmilieu met minder verspilling ♻️

De uitvoering

Eeko ccc koos voor een Standaard Animatie voor de uitleg van het algemene eeko ccc recycle proces. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd welke onderdelen eeko ccc inzamelt en wat zij hier vervolgens mee doen. De video sluit af met een call-to-action waar kijkers op kunnen reageren als zij ook een inzamelbox in hun buurt willen.

De animatie is gemaakt in onze Casual designstijl. Hierin zijn de groene huisstijlkleur en het logo van eeko ccc verwerkt. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Oh de cartridge is leeg. En deze telefoon is ook aan vervanging toe. Ho! Stop! Niet zomaar weggooien!

Wist je dat de meeste cartridges en mobiele telefoons heel goed herbruikbaar zijn? Als je printcartridges, tablets en mobiele telefoons inlevert in een Eeko inzamelbox geef je ze kans op een 2e leven. Door het hergebruiken van de cartridges en devices zorg je niet alleen voor minder afval maar steun je ook goede doelen. Kunnen we een cartridge of device niet hergebruiken? Dan recyclen we deze, zodat er minder grondstoffen gewonnen hoeven te worden. En dat is dubbel zo duurzaam.

Wil jij ook een inzamelbox bij jou in de winkel, school, bedrijf, instelling of vereniging? Neem dan contact op met Eeko, de inzamelaar van cartridges en mobiele devices.