ROC van Amsterdam – Begeleiding Student

Bekijk meer infographics

Opdrachtgever:
ROC van Amsterdam

Onderwerp:
Begeleiding Student

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht: 
Om de begeleiding tijdens de studieloopbaan van de student te verduidelijken, visualiseerden we het pad van de ROC student in een heldere infographic.

De uitvoering

De standaard infographic met daarin centraal onze eigen Retro-animatiestijl, brengt de aanpak voor studentenbegeleiding van het ROC van Amsterdam over in een visuele weergave. Met de subtiele verwerking van het logo en de aanwezige huisstijlkleuren van het ROC, is er een persoonlijke draai gegeven aan het design.

De karakters spelen een grote rol in het design; ze communiceren op creatieve wijze welke begeleider in welke fase in de loopbaan van de student van pas komt. Doordat ze ieder een eigen kleur hebben die terugkomt in het pad van de begeleiding, wordt er extra nadruk gelegd op de verschillende rollen van begeleiders.

Deze infographic is ideaal voor digitaal gebruik voor op de websites, in e-mails, tijdens presentaties op open dagen en in de wandelgangen. Door het vierkante formaat is het zowel voor drukwerk als online publicatie geschikt, waardoor het breed in te zetten is.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.