Provincie Flevoland – Natuur

Opdrachtgever:
Provincie Flevoland

Onderwerp:
Natuur

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Flevoland is verrassend groen! Zo is onze provincie een belangrijke tussenstop voor trekvogels vanwege de grootschalige water- en natuurgebieden. Daarnaast zijn we de eerste provincie in Nederland waar de zeearend is teruggekeerd!

De Provincie Flevoland wil dat iedereen prettig kan wonen, werken en recreëren in een natuurrijke omgeving. Waarbij de economische kansen van deze omgeving gebruikt worden om de natuur verder te versterken. Een veilige plek voor plant en dier.

Onze wateren zijn geliefde recreatiegebieden voor watersporters en in onze bossen kun je urenlang struinen. Dit geldt niet alleen voor onze eigen inwoners, maar ook voor toeristen uit binnen- en buitenland.

We willen de aantrekkingskracht van Flevoland nog verder vergroten met Nationaal Park Nieuw Land. Een ruimtelijke verbinding tussen Almere, Lelystad en Amsterdam waar recreatie en natuur samen komen. Een wildernis op loopafstand van de stad, toegankelijk voor iedereen.

Door in heel Flevoland zorg te dragen voor aantrekkelijke en gevarieerde natuur, blijft deze kansen bieden voor de Provincie.

Flevoland: Innovatief en ondernemend

Hier de korte call-to-action, nu via een block