NVM

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
NVM

Onderwerp:
Jaarplan 2017

Stijl:
Maatwerk Animatie

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Markt en maatschappij zijn continu in beweging. Om NVM leden ook in de toekomst te ondersteunen succesvol te zijn, is door de NVM gekozen voor een duidelijke visie en profilering op Kwaliteit. De NVM ondersteunt ondernemers om deskundig, integer, transparant en onafhankelijk te zijn. Oftewel: Dito. Door de introductie van een auditsysteem houden makelaars en taxateurs elkaar een spiegel voor en verbeteren gezamenlijk de dienstverlening en kwaliteit. In 2017 is ruimte voor maar liefst 440 kantoren.

Data en kwaliteit gaan hand in hand. De NVM ICT infrastructuur wordt in 2017 verbeterd zodat het dataverkeer soepel verloopt. Bestaande applicaties worden vernieuwd en nieuwe applicaties worden gelanceerd om ondersteuning te bieden bij de dagelijkse werkzaamheden en het maken van een businessplan. Door werksessies te organiseren zal de NVM samen met de leden de gebruiksvriendelijkheid van de applicaties verder verbeteren.

Kennisuitwisseling vindt in 2017 vooral plaats in marktgroepen. Hierdoor worden ondernemers gefaciliteerd in hun ondernemerschap. De NVM werkt samen met haar leden waardoor beleid en markt beter op elkaar aansluiten.

De NVM is trots op haar leden en wil in 2017 nog meer toegevoegde waarde bieden voor zowel bestaande als nieuwe leden. Natuurlijk blijft de huidige dienstverlening intact. We staan opnieuw voor u klaar om in uw behoefte te voorzien en vragen te beantwoorden.

Alles wat we het komende jaar voor u doen vindt u terug in ons Jaarplan 2017.