Zicht Adviseurs – Bedrijfsrisico

Opdrachtgever:
Zicht Adviseurs

Onderwerp:
Bedrijfsrisico

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Zicht Adviseurs helpt ondernemers inzicht te krijgen in alle bedrijfsrisico’s. Met inzicht in de risico’s kan de ondernemer bewustere keuzes maken over bijvoorbeeld verzekeringen.

De uitvoering.

Zicht Adviseurs is een van de grootste assurantiekantoren van Nederland. Al ruim 100 jaar adviseert Zicht onafhankelijk bedrijven en particulieren over mogelijke financiële risico’s en bijpassende verzekeringen.

In deze overtuigende maatwerk animatie legt Zicht Adviseurs uit hoe hun adviseurs te werk gaan en wat zij voor jouw onderneming kunnen betekenen. Doordat het beeldmateriaal is afgestemd op het visuele design van Zicht Adviseurs, krijgt de kijker meteen een vertrouwd gevoel. En dat is wat je wil!

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Natuurlijk brengt ondernemen risico’s met zich mee. Je bent je hiervan bewust en je bent hiervoor verzekerd. Maar weet je wel zeker dat dit goed geregeld is?

Zicht Adviseurs helpt jou, met een persoonlijke aanpak écht inzicht te krijgen in jouw bedrijfsrisico’s.

Onze risicoadviseur maakt graag tijd om in 10 minuten, een voor jou specifiek risico te analyseren. Tijdens dit gesprek krijg je inzicht in wat je wel en niet goed geregeld hebt. Zo kun je bewustere keuzes maken op het gebied van verzekeren. Wij denken graag met je mee, zodat jij meer grip hebt op jouw ondernemersrisico’s.

Plan nu een gesprek op zichtadviseurs.nl/10minutengesprek

Zicht risico- en verzekeringsadviseurs

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.