Yenlo

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Yenlo

Onderwerp:
Yenlo as a service

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Engels

Opdracht:
Begin 2020 stond Yenlo voor een grote uitdaging: het zo snel mogelijk operationeel maken van een digitaal platform ter ondersteuning van de datastroom voor de Europese CoronaCheck app. Aan ons de taak om met een vette animatievideo uit te leggen hoe zij dit gedaan hebben én wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

De uitvoering

Yenlo biedt oplossingen voor digitale transformatie aan bedrijven. Zo ook aan de GGD die begin 2020 voor een grote opgave stond; de coronapandemie. In no time moest er een digitaal platform ontwikkeld worden dat als basis zou dienen voor de data uit het Europese Digitale CoronaCheck-pasppoort en alle betrokken partijen. Yenlo koos voor een Maatwerk Animatie voor de uitleg van de Yenlo services. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd dat Yenlo in staat is om in een korte tijd een goed werked én veilig digitaal platform te ontwikkelen, ook voor jouw bedrijf.

Voor deze animatie is er gebuikt gemaakt van een unieke, dynamische stijl. Met behulp van verschillende design en animatie tools krijgen de 2D-beelden een 3D-look. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

March 2020, the COVID-19 virus takes over the earth. The world goes into lockdown. In two weeks, millions of Dutch citizens have to participate in a source and contact investigation. In two months, a vaccination program for 24 million injections is launched. And in no time the European CoronaCheck App must become operational.

An unprecedented challenge. Who can safely communicate personal data out of dozens of organizations from 18 million people in over two million messages a day? Yenlo!

We are the creators of Connext: an integration-platform between the CoronaCheckApp and all parties involved. The Connext platform structures data from countless test results, millions of megabytes and thousands of vaccination certificates. Safe, scalable and robust. This service is applicable to all industries.

Also looking for API, integration and Identify Management solutions? Go to yenlo.com.