Woningstichting Eigen Haard

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Woningstichting Eigen Haard

Onderwerp:
Dichtersbuurt

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Woningstichting Eigen Haard heeft plannen om de Dichtersbuurt te verbeteren! Waarom dit gaat gebeuren en welke gevolgen dit heeft voor de bewoners van de wijk, wordt in deze animatievideo uitgelegd.

De uitvoering

Woningstichting Eigen Haard zorgt ervoor dat zo veel mogelijk mensen betaalbaar kunnen wonen. Er zijn plannen om de Dichtersbuurt te verbeteren. Eigen Haard koos voor een Maatwerk Animatievideo om deze plannen uit te leggen aan de bewoners van de wijk. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd waarom de wijk verbetert wordt, wat er gaat veranderen en welke invloed het heeft op de bewoners.

Doordat het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van Woningstichting Eigen Haars wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Een vertrouwde, groene en diverse wijk. De Dichtersbuurt. Om te zorgen dat iedereen zich prettig voelt in de wijk en de woningen aansluiten bij de woonwensen van nu, moet er iets veranderen.

Daarom heeft Eigen Haard plannen om de wijk te verbeteren door woningen te slopen en nieuwe te bouwen of deels te renoveren. Dit heeft ook gevolgen voor u.

Over de plannen gaan we met u in gesprek. Bijvoorbeeld over vervangende woonruimte, huurprijzen en terugkeer in een nieuwe woning. De uitkomsten van deze gesprekken vormen de basis voor het sociaal plan dat wordt opgesteld in samenwerking met de Bewonerscommissie.

Omdat we niet alle woningen tegelijk kunnen vernieuwen doen we dit in fases. Verspreid over meerdere jaren. Het kan dus nog even duren voor uw woning aan de beurt is.

Heeft u nog vragen? Neem contact op via www.eigenhaard.nl/contactformulier