VVV Nederland

Opdrachtgever:
VVV Nederland

Onderwerp:
Cadeaukaart kopen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De druk om eindejaarsgeschenken steeds origineler te maken doet af aan het nut van het cadeau. VVV Nederland speelt met haar cadeaukaart in een divers en écht bruikbaar geschenk.

De uitvoering

Originele eindejaarsgeschenken bedenken is nog best lastig, maar origineel hoeft niet altijd nuttig te zijn. VVV wilde daarom een video waarin hun belangrijkste product wordt uitgelicht: de VVV cadeaukaart.

Het idee is om kijkers door middel van de animatie zich te laten identificeren met het welbekende probleem van eindejaarsgeschenken bedenken. Dit roept direct de vraag op ‘wat geef je je personeel of collega’s nou als leuk cadeau?’.

Middels een eenvoudige animatiestijl is de kleurrijke cadeaukaart het middelpunt van de animatie. Tevens wordt er sterk gefocust op de veelzijdigheid van de kaart. Het professionele sounddesign maakt de beleving compleet.

Door de inzet van de video’s op LinkedIn en YouTube komen zowel zakelijke klanten als consumenten in aanraking met de video’s.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Wéér die saaie fles wijn, een beperkt keuzeconcept of een kerstpakket dat achterin het keukenkastje verdwijnt. Veel gebruikte eindejaarsgeschenken, maar maak je hier jouw collega’s écht blij mee?

VVV Cadeaukaart is dé populairste cadeaukaart, met de meeste mogelijkheden!

Zo personaliseer je de cadeaukaart met je eigen logo boodschap en omslag in huisstijl. Ben je vooral op zoek naar flexibiliteit? Dan gebruik je de giftbox met lege cadeaukaarten die je binnen één minuut online activeert en direct cadeau geeft.

Voor welke optie je ook kiest. Je collega’s kunnen zowel online, als in de winkel zélf een cadeau uitzoeken waar ze écht blij van worden.

Met de VVV Cadeaukaart geef je méér. Bekijk alle mogelijkheden op vvvcadeaukaart.nl/ zakelijk