Vereniging voor Schematherapie – Behandelingen

Opdrachtgever:
Vereniging voor Schematherapie

Onderwerp:
Schematherapie behandelingen

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De vraag naar psychische zorg neemt toe. Schematherapie biedt een methodiek die voor velen hulp biedt. Wat de behandelingen inhouden, zie je in deze maatwerk animatie.

De uitvoering.

In plaats van te werken met hard cuts is er gekozen voor vloeiende overgangen door objecten in het scherm te laten ontstaan, zichzelf te laten opbouwen en die door elkaar heen schuiven.

Zo zitten er veel losse elementen, zoals iconen, tekst en doelbewust kleurgebruik verwerkt in de animatie, die het een dyanmisch geheel maken met een natuurlijke flow.

Doordat de animatie volledig maatwerk is, voldoet het compleet aan de stijl van Schematherapie en blend het perfect met de homepagina van hun website. Ook is het daardoor een ideale stijl om in te zetten in socialmedia-, Google- en YouTube-campagnes, om merkherkenning en –herinnering te stimuleren.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De uitvoering.

Schematherapie. Wat kun je verwachten van de behandeling?

Samen met je therapeut ga je opzoek naar patronen in je leven en leer je deze herkennen, begrijpen en doorbreken. Er wordt gekeken naar de herkomst ervan en waarom deze steeds terugkeren. Dit vatten we samen in een modusmodel.

Hiermee stellen we behandeldoelen op en ga je verschillende oefeningen uitvoeren. Dit helpt je anders te gaan denken, doen en voelen. Denk aan een meerstoelen techniek. Door plaats te nemen op een stoel die een bepaalde kant van jou laat zien, ervaar en herken je deze en oefen je om hier anders mee om te gaan. Ook verbeeldingsoefeningen zijn mogelijk, waarbij je een ervaring uit het verleden herschrijft zodat er beter aan je behoefte wordt voldaan. Het begrijpen en veranderen van patronen oefen je ook in relatie tot je therapeut en thuis.

Goede behandelingen bevatten deze elementen. Zeker zijn van goede hulp? Ga naar schematherapie.nl voor een overzicht van geregistreerde therapeuten.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.