Visma Connect

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Visma Connect

Onderwerp:
About us

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Informatie uitwisselen met andere bedrijven kan nogal lastig zijn. Gelukkig biedt Visma Connect de oplossing! Met behulp van deze toffe animatie laten we zien hoe SureSync van Visma Connect bedrijven helpt om gestructureerd en veilig de juiste informatie te verzamelen en uit te wisselen.

Het design voor Visma Connect

Het visual design is een van de belangrijkste elementen van ons productieproces. Aan de hand van de wensen van de klant, werken onze designers aan een gedetailleerd visual design voor de video. We zorgen er altijd voor dat de stijl van de video geheel aansluit bij het doel, de toon en de boodschap van de animatie.

We maken gedetailleerde storyboards om de scènes en overgangen duidelijk te visualiseren. Natuurlijk is er altijd ruimte voor feedback, zodat de animatie precies is waar je naar opzoek bent. Uiteindelijk resulteert dit in een visueel indrukwekkende animatie die effectief de boodschap van Visma Connect overbrengt.

Hieronder zie je hoe het visueel design allemaal begon voor deze animatie ⬇

Visma Connect - schets 3
Visma Connect - schets 2
Animatie video Visma Connect

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Nieuwe wetgeving verplicht jouw organisatie om informatie op te halen. Een hele opgave; want alle partijen die informatie moeten aanleveren werken anders. Ze werken in allemaal verschillende systemen, gebruiken andere woorden voor dezelfde term en je hebt te maken met veel verschillende contactpersonen.

Waar moet je beginnen?

SureSync van Visma Connect helpt je om gestructureerd en veilig de juiste informatie te verzamelen.

Met een simpele koppeling of gebruiksvriendelijk portaal halen we de informatie op uit de bron. We valideren de datakwaliteit, zodat deze voldoet aan jouw aanleverspecificaties. Dit voorkomt extra handelingen. Heeft de verzender een fout gemaakt? Dan krijgt die een melding.

Zo kan er makkelijk en veilig data worden aangeleverd, en heb jij betrouwbare informatie om aan de slag te gaan.

Wil jij ook informatie-uitwisseling op een hoger niveau? Met SureSync van Visma Connect kun je betere besluiten nemen en ben je klaar voor de toekomst. Neem voor deskundig advies contact op met onze adviseurs.