TKP Pensioen – Nabestaandenpensioen STAP

Opdrachtgever:
TKP Pensioen

Onderwerp:
Nabestaandenpensioen STAP

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Wat betekent jouw overlijden voor het inkomen van je partner en kinderen? Kunnen zij nog wel blijven wonen in je fijne huis? En kunnen de kinderen nog wel studeren? Bij al je vragen helpt het Nabestaandenpensioen dashboard STAP je verder. Zo kun jij zorgeloos je pensioen tegemoet gaan. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Dat leer je in deze animatie van TKP Pensioen.

De uitvoering.

Het is belangrijk om je pensioen goed te regelen, zowel voor jezelf als voor je nabestaanden. TKP Pensioen koos voor een Maatwerk Animatievideo voor de uitleg van hun STAP dashboard voor het nabestaandenpensioen. Op deze wijze wordt op een overtuigende én begrijpelijke manier gecommuniceerd met welke vragen mensen bij STAP terecht kunnen en hoe zij verder geholpen kunnen worden.

Het design is afgestemd op de huisstijl en visuals van TPK Pensioen, hierdoor wordt merkherkenning bij de kijker gestimuleerd. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, tijdens een bedrijfspresentatie, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Je denkt er liever niet over na, maar vroeg of laat kom je te overlijden. Dat moment overkomt je. Wat betekent dit voor het inkomen van je partner en kinderen? Kunnen zij nog wel blijven wonen in dat fijne huis? En kunnen je kinderen dan wel studeren? Zaken die je liever nu al goed geregeld hebt.

Jouw pensioenregeling speelt hierbij een rol. Hierin kan ook een deel voor je partner en kinderen zitten. Dit is het nabestaandenpensioen en wordt uitgekeerd als jij er niet meer bent.

Jouw situatie is uniek, zo ook jouw nabestaandenpensioen. Het pensioendashboard van STAP geeft je inzicht in dit pensioen. Zo kun je samen met je partner kijken of dit genoeg is.

Zit je toch nog met vragen? Dan staan onze deskundige medewerkers voor je klaar.

Stap brengt je pensioen dichterbij en helpt je met keuzes maken voor nu en later.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.