Robidus

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Robidus

Onderwerp:
Over Ons

Stijl:
Infographic Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Langdurig verzuim en arbeidsongeschiktheid zijn doemscenario’s voor iedere werkgever. Gelukkig helpt Robidus deze situaties te voorkomen. Bekijk in deze infographic animatie waar Robidus voor staat en wat ze precies doen!

De reeks uitleganimaties voor Robidus

Met hun integrale benadering werkt Robidus hard aan de sociale zekerheid in Nederland. Ze sturen actief op inzetbaarheid en verlagen risico’s rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Om hun visie duidelijk in beeld te brengen, maakten we voor Robidus al een hele reeks video’s en animaties. Bijvoorbeeld over hun inzetbaarheidsplatform waarop gebruikers handige analyses en informatie kunnen bekijken over het verzuim binnen het bedrijf en over de visie van Robidus. Ondanks de mix van zowel film als animatie, passen de video’s door de kleuren en rustige stijl erg goed bij elkaar. Hieronder zie je een paar van deze video’s uit ons portfolio.

Inzetbaarheidsplatformen

Werk&Scheiding

Heliomare Arbeidsintegratie

Verzuimvisie

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Van kort ziekteverzuim, naar een langdurige burn-out, naar volledige arbeidsongeschiktheid. Een doem scenario voor iedere werknemer én werkgever ! Je verliest waardevolle kennis binnen je bedrijf, collega’s krijgen het drukker en het kost managers en HR gewoon heel veel tijd.

Robidus helpt je bij het vergroten van de inzetbaarheid van je medewerkers.

We adviseren je bij het maken van de juiste financieringskeuze, zorgen dat je voldoet aan wet- en regelgeving en voeren het case  management uit. Hierbij verbindt ons unieke inzetbaarheidsplatform alle betrokken partijen zoals UWV, bedrijfsarts, verzekeraar, casemanager en re-integratie specialist.

Robidus gelooft dat iedere werknemer de regie voert op zijn eigen inzetbaarheid, maar soms wat hulp nodig heeft. Samen voorkomen we langdurig verzuim, zorgen we voor een duurzame terugkeer naar de werkvloer en werken we continu aan het arbeidsperspectief van je medewerkers.

Ga naar robidus.nl/kennismaking en maak vrijblijvend een afspraak.