Qualiant – Onderwijsadministratie

Opdrachtgever:
Qualiant

Onderwerp:
Onderwijsadministratie

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Veranderingen vereisen flexibiliteit en aanpassing van de bedrijfsvoering, waardoor je snel het overzicht kunt verliezen. Met het platform van Qualiant brengen onderwijsinstellingen hun administratie binnen een hand omdraai op orde.

Het script.

Als onderwijsinstelling is het belangrijk om actuele analyses te kunnen maken vanuit uw administratie. Naar mate u groeit als schoolbestuur wordt het lastiger het overzicht te houden. Niet iedereen werkt met hetzelfde systeem of op dezelfde manier. Daardoor heeft u nooit de actuele informatie die u nodig heeft voor het verhogen van de onderwijskwaliteit en het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Met Qualiant heeft u actueel inzicht in uw administratie over alle domeinen en scholen binnen uw organisatie.

Qualiant kan worden ingezet als een dashboard dat integreert met uw huidige systemen. Maar we bieden ook de mogelijkheid om al uw software en administratie door ons te laten verzorgen.  Uw behoefte aan sturingsinformatie is het vertrekpunt voor de inrichting van onze software en uw administratie.

Ons platform maakt uw complete bedrijfsvoering transparant doordat u altijd op elk domein en niveau gegevens kunt inzien. Op basis van deze informatie kunt u verschillende scenario’s testen voor de toekomst en zo uw bedrijfsvoering optimaliseren.

Wilt u ook sturen op onderwijskwaliteit en uw administratiekosten verminderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.